Önskar ni färdigt reservera servering till pausen? Detta går att göra på förhand via Lurens kansli.

För oss på Lurens sommarteater är det viktigt att förutom en underhållande teaterpjäs även kunna erbjuda vår publik god service under pausen. För att det både för er i publiken och för vår serveringspersonal ska löpa så smidigt som möjligt har vi från och med denna sommar omorganiserat reserveringarna av pausservering en aning.

För er som önskar få sin servering färdigt framdukad och bordsplatser reserverade till pausen gäller att på förhand beställa denna. Senast dagen innan föreställningen vill vi ha er reservation tillhanda antingen per telefon eller e-post till Lurens kansli. På grund av tids- och personalbrist har vi tyvärr inte längre möjlighet att ta emot pausreservationer när man anländer till teatern. Förhandsreserverad pausservering betalas i biljettkiosken vid ankomst till teatern. Utbud och prislista hittar ni här under fliken servering.

Vi är nu halvvägs in i sommarens spelsäsong på Lurens, så om du inte ännu sett årets pjäs är det nu dags att boka biljetter till vårt spännande familjedrama!

”En pjäs med dimensioner… ….Bravo Lurens!” Nya Östis (Kim Wahlroos)
”På sommarteater förväntar sig publiken många goda skratt, och på den punkten levererar Lurens med besked.” Östnyland (Peik Henrichson)
”Juntjävlar sekä naurattaa että koskettaa.” Loviisan Sanomat (Marita Itävuori)