Lördagen den 20 januari möttes teaterintresserade för första gången inför sommarens storproduktion Ronja Rövardotter. 60-årsjubileet till ära var det rekordmånga som mötte upp på Traditionscenter Kuggom och stämningen var som vanligt på topp. Regissören Tobias Zilliacus skruvade ytterligare upp temperaturen med olika skojiga improvisationsövningar.

Ännu ryms du med
Om du själv är intresserad av att medverka så är det ännu inte för sent att komma med. Vi samlas följande gång lördagen den 27 januari kl. 11:00 Traditionscentrum Kuggom, Folkhögskolevägen 16, LOVISA. Inga roller är fördelade ännu…..

Malena är Lurens nya producent
Under lördagens träff kunde ordförande Christina Mickos stolt även presentera teaterns nya producent, Malena Lindroos. Hon är ursprungligen från Kimitoön men har de senaste två åren bott i Lappträsk.
Till sin utbildning är Malena fil.mag. från programmet Kultur och kommunikation vid Helsingfors universitet, och dessutom har hon en fil.kand. i ämnet upplevelseproduktion vid Luleå tekniska universitet. Efter jobbet som producent och verksamhetskoordinator på Martin Wegelius-institutet tar Malena nu sig an Lurens sommarteater.

Hela Lurensgänget hälsar Malena välkommen!