Lurensproducenten Malena Lindroos har blivit mamma och hela Lurensfamiljen vill med värme önska henne och lilla jäntan lycka och framgång. Nu är det tid för Malena att lägga producentskapet åt sidan och satsa på mammarollen.

Utan producent klarar sig teatern inte och därför hoppar 24-åriga Ida Flemmich in som ersättare för Malena. Ida är ursprungligen från Västnyland och bor nuförtiden i Helsingfors. Hon studerar till kulturproducent vid yrkeshögskolan Arcada och har parallellt bl.a. fungerat som producent på kulturhuset Karelia i Ekenäs.

Ida brinner för teater och har själv stått på Raseborgs sommarteaters scen i fyra år och figurerat bakom scenen under fem år. Hon har också varit aktiv inom olika ungdomsteaterprojekt samt verkat som producent för teater Magnitude som består av teaterarbetare med och utan funktionsnedsättning.

– Jag är väldigt social och ser med spänning fram emot att jobba med nya människor i nya miljöer. Det kommer säkert att bli tungt men samtidigt givande och roligt, konstaterar Ida.