Nu är det dags att samlas till första träffen för nästa års pjäs, musikalen Oliver!. Söndagen den 24 november kl. 10 kickar vi igång nästa sommars produktion på Traditionscentrum Kuggom, Folkhögskolevägen 16, Lovisa.
 
Sommaren 2020 presenterar Lurens sommarteater den klassiska storproduktionen Oliver!. Oliver! är en brittisk musikal baserad på Charles Dickens klassiska roman om Oliver Twist. Handlingen kretsar kring den föräldralöse Oliver, som lever i London tillsammans med ett gäng andra barn under småtjuven Fagins beskydd. Text och musik är skrivna av Lionel Bart.
 

För regin står för andra året i rad skådespelaren Mika Fagerudd och som kapellmästare kan vi stolt presentera musikern och mångsysslaren Tomas Takolander. Resten av produktionsteamet avslöjar vi på träffen!

Är du intresserad av att vara med i sommarens stora familjemusikal?

Då är det bara att dyka upp på träffen. Det finns roller för såväl barn som vuxna! Dessutom finns det även en hel del uppgifter bakom scenen ifall du hellre föredrar det, all extra hjälp uppskattas stort.

Om du inte har möjlighet att närvara på träffen så kan du även anmäla intresse per mejl till info@lurens.fi. Berätta lite om dej själv i mejlet, såsom ålder, intressen och eventuell tidigare erfarenhet av teater.