Lurens sommarteater söker en produktionsassistent för sommarsäsongen 2024 (åtminstone juni-juli, men jobbstart enligt överenskommelse). Skicka din ansökan och cv per e-post till info@lurens.fi senast 15.3.

Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att jobba med människor. Till arbetsuppgifterna hör att i samråd med producenten ansvara för och verkställa sommarens teaterföreställningar, jobba med olika produktions- och kansliuppgifter samt ta hand om sommarteaterns biljettbokning. Arbetet är till stor del självständigt, men du kommer även arbeta tillsammans med sommarteaterns produktionsgrupp. Datorvana och kunnande inom sociala media är till fördel.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och behärskar kundbetjäning på båda inhemska språken. Du bör vara 18 år eller äldre samt kunna ta dig till Lurens på egen hand. Arbetstiden är heltid (100%) och omfattar även kvälls- och helgarbete.

Skicka din ansökan och cv per e-post till info@lurens.fi senast 15.3.

Lurens producent Malena Lindroos svarar på eventuella frågor: e-post: info@lurens.fi, telefon: 0500 806 276 (ti-to, kl. 10-15).

 

Lurens sommarteater produceras av Östra Nylands Ungdomsförbund som är en svenskspråkig takorganisation för ungdomsföreningarna i östra Nyland. Lurens sommarteater är en av Svenskfinlands största amatörteatrar med en genomsnittlig publikmängd på 7000 åskådare per sommar.