Lurens vinterteater Måsen spelade på lördagskvällen sin sista föreställning och vår första vinterproduktion någonsin har därmed nått sitt slut.

Totalt sågs Måsen av 828 personer under den fem veckor långa spelperioden, vilket är ett utomordentligt resultat för ett pilotprojekt som detta. Pjäsen har fått mycket beröm bland såväl publik som kritiker och vi är överväldigade av den fina responsen. Nedan några citat från åskådare som publicerat inlägg om Måsen i Nya Östis öppna Facebook-grupp:

”Regissören Tomi Korhonen har gjort ett mycket fint jobb med Tjehovs Måsen, lösningen med att publiken sitter runt scenen fungerar otroligt fint. Skådespelarvalet är perfekt, varje person är som gjord för just den roll de spelar. Spelglädjen syntes från första repliken till den effektfulla sista senen.”

”Skådespeleriet i Måsen överträffade alla mina förväntningar.Talang krävs för en såhär stämningsfull pjäs och det fanns.”

Vi har i och med denna produktion etablerat namnet Lurens vinterteater och hoppas på fortsatt stöd från såväl fonder och sponsorer som från publiken för att kunna fortsätta att utveckla konceptet. För det är självklart, utan vår trogna teaterpublik skulle det inte vara mödan värt!