80-luku

Rentouttavia ja mukavia seuramatkoja….

80-luku

Upeita vaatteita…..

80-luku

Siistejä kampauksia…..

80-luku

Jännittäviä tv-sarjoja….

80-luku

Laadukkaita autoja…..

80-luku

Edistynyttä tekniikkaa….

80-luku

Raskaita bassoääniä…..

Lurensin kesäteatteri esitti 2017 musikaalin Sällskapsresan

Kesällä 2017 musikaali Sällskapsresan sai Suomen ensi-iltansa Lurensin kesäteatterissa. Musikaali perustuu ruotsalaiskoomikon Lasse Åbergin samannimiseen elokuvaan. Käsikirjoituksen ja musiikin takana ovat Bengt Palmers ja Jakob Skarin. Musikaali esitettiin täysille saleille Malmössa 2015 ja Tukholmassa 2016 ja nyt oli siis Lurensin vuoro.
Musikaali vei yleisön paitsi seuramatkalle myös aikamatkalle 1980-luvulle. Esitys sisälsi paljon huumoria, tunnetta, vauhtia, huonosti istuvia vaatteita ja räikeitä värejä.

Ohjaajana toimi Oskar Silén ja musiikkivastaavana Kalle Katz. Lauluvalmennuksesta vastasi Mirella Pendolin-Katz, koreografina toimi Susanna Karvinen ja vaatteet suunnitteli Frida Hultcrantz.
Näyttämöllä nähtiin paljon uusia kasvoja. Pääosassa Stig-Helmer Olssonina nähtiin Kim Snygg. Kimillä on pitkä kokemus kesäteatterista varsinkin Raseborgin teatterissa. Stig-Helmerin vastanäyttelijänä Majsanin roolissa nähtiin Ilona Wiksten. Ilonalla on myös vankka teatteritausta, varsinkin musiikkiteatterin puolelta. Toisessa naispääroolissa Sivanina näimme Mirella Pendolin-Katzin. Mirella oli myös tuotannon lauluvalmentaja. Stig-Helmerin kaverin, Ole Blomqvistin roolissa näimme Tage Fredrikssonin. Tagella on jo monen vuoden kokemus Lurensin näyttämöltä. Tämän lisäksi näyttämöllä kirmasi monta tuttua sekä tuoretta kasvoa.
Esitys oli hulvaton musikaalikomedia joka sijoittui 1980-luvulle. Musiikillisesti Sällskapsresan sisältää kattavan tarjoilun, aina perinteisestä iskelmästä vauhdikkaaseen sambaan.