Här  finns information inför besöket. Välkommen till Lurens!

Inlösningen av bokade biljetter sker vid biljettförsäljningskiosken vid ingången till teatern. Biljettförsäljningen öppnar en timme innan föreställningens början.
Kom i god tid, det brukar uppstå köer. Programblad säljs på området och i biljettförsäljningen.

Lurens vridläktare har 463 numrerade sittplatser, tack vare den lutande läktaren har alla platser god sikt. Sittunderlag finns att låna vid ingången till läktaren. Framme på läktarens plana golv finns utrymmen för rullstolar.
Ljudtekniken har nyligen moderniserats och därför är också hörbarheten god.

På Lurens finns två serveringsutrymmen under tak, stallet och vedlidret. Till salu finns förfriskningar, kaffebröd, fyllda semlor och godis. Lurens knackkorv är legendarisk och är till salu under pausen i korvkiosken.

På området finns tillräckligt parkeringsplatser för personbilar och bussar. Från bilen är det max. 150 m till teatern. Lurens har erfarna parkeringsvakter som dirigerar er. Igen en gång, kommer man i god tid så behöver man inte köa.

Paraplyer är förbjudna på Lurens. Ta med regnkläder om väderleken så förutsätter. Vi har även engångsregnrockar till salu.
I vedbodscaféets gavel finns tre moderna toaletter av vilka en är tillgänglig, i toaletterna finns handsprit.
Hela teaterområdet lämpar sig väl för exempelvis rullstolar eller rollatorer tack vare väldigt små höjdskillnader och närheten till parkeringsområdet.

Lurens sommarteater